Casa Naţională de Pensii Publice
Filiala HARGHITA

 
Despre CNPP
Casa Natională de Pensii Publice (CNPP) instituţie publică autonomă de interes naţional, cu personalitate juridică, este organ de specialitate al administraţiei publice centrale, care administrează şi gestionează sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurări sociale, precum si sistemul de asigurare pentru accidente de muncă si boli profesionale, sub autoritatea Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.
CNPP are în subordine case judetene de pensii si Casa de pensii a municipiului Bucureşti care sunt servicii publice descentralizate investite cu personalitate juridică.
CNPP asigură coordonarea, îndrumarea si controlul activitătii caselor de pensii, în scopul aplicării unitare a legislatiei în domeniul specific de activitate si al realizării integrale a sarcinilor si atributiilor ce le revin acestora.
Citeşte tot articolul >>
Noutăţi şi informaţii utile
0000-00-00 00:00:00

Notă de informare privind prelucrarea şi protecţia datelor cu caracter personal

0000-00-00 00:00:00

CASA JUDEŢEANĂ DE PENSII HARGHITA, cu sediul în  Miercurea-Ciuc, Str. Kossuth Lajos nr. 94, organizează concurs în data de 6 noiembrie 2018, începând cu ora 10,00 - proba scrisă, în vederea ocupării funcţiei contractuale de execuţie vacant de Asistent medical debutant cu studii postliceale în cadrul Compartimentului Expertiza Medicala.

Anunt

Rezultatul selectarii dosarelor
Rezultatul probei scrise
Rezultatul contestatiilor
Rezultat Interviu
Rezultat Final

0000-00-00 00:00:00
Comunicat ajutor de deces
Informatii utile
Modificare contributii asig. sociale